Hij is er bijna, die 21KM…

Blog even een tijdje overgeslagen, maar ik heb zeker niet stilgezeten hoor! Maar druk-druk-druk-druk-druk-druk-druk. En druk. Oh en ja, druk.

Volgende week loop ik ‘m echt, de 21 KM op de New York Mini Marathon. Of ik er klaar voor ben? Geen idee. Voorlopig vergat ik vandaag of ik m’n medicijnen nou wel of niet in had genomen, en dubbel innemen is geen optie 😉 Dat betekent dus dat ik morgen & woensdag m’n laatste loopjes doe. Korte rondjes, max 5 Kilometer, maar toch.

Een goede voorbereiding…

Heb ik alles? Ja ik denk het wel. Ik heb gelletjes, energy gummies, drinken (bijna dan – wel de oranje AA maar de grijze natuurlijk overal uitverkocht, iets met een staking bij de AH), ik heb 2 500ML flesjes, de snacks voor na de run liggen klaar, m’n feesthoedje ligt klaar (ja, echt!) en m’n kleding ligt klaar en gewassen. Nu de zenuwen en stress nog uit m’n lijf krijgen, dat word een grotere uitdaging kan ik je vertellen. Gelukkig ben ik de dag voor de run vrij en heb ik alle tijd om me in rust en stilte voor te bereiden. Denk ik. Hoop ik.

Rennend je verjaardag vieren. Yup. That’s me.

13 Mei ben ik ook nog eens jarig… Word ik 31 en wat doe ik als feestje? Vroeg m’n nest uit om 21KM te gaan rennen. Had me dat vorig jaar verteld en ik had je kneiterhard uitgelachen. Maar goed – alles kan dus zomaar anders worden in een jaar tijd, dat blijkt maar weer 🙂

Ik vind het doodeng hoor. Echt. Vorige week liep ik een 15KM in een uur en 3 kwartier en daar was ik heel trots op. M’n laatste 15KM was de bruggenloop en die liep ik in een uur en 57 minuten, dus da’s een mooie verbetering dacht ik zo. De laatste 6 zal ik op karakter moeten lopen ben ik bang. Maar ik heb een lief karakter 🙂 Dus dat moet toch goedkomen. Aan de support ligt het niet, want m’n man & kind gaan gezellig mee, ik heb superlieve berichten op Instagram ontvangen & ook nog eens superhandige tips! Alle ingrediënten zijn er om er een succes van te maken. Nu alleen nog even lopen…

Foto door Rob Sportfotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *