“Je had ook nog een blog”

Oh ja.. Die had ik ook nog 🙂 Blijkt nu.. Ik ben ook geen superwoman en kan geen 100 ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Die hartmedicatie en operatie fixen een hoop, maar er zit nog steeds maar 24 uur in een dag en het is handig als ik dan ook nog een paar uur slaap 🙂

Maar we zijn er weer! De scholen zijn ook weer begonnen en dat betekent dat er weer regelmaat in komt 🙂 Ik zal dus weer meer gaan delen over het hardlopen, het slalommen om de hartafwijking heen & de rest wat me zoal bezighoudt.

Maar ook over alle leuke dingen; ik loop in september maar liefst twee runs én ik ga naar de Contactdag van de Patientenvereniging Aangeboren Hartafwijking! Fijn dat er zo’n dag is waarbij je niet alleen mede-mazzelaars ( 😉 ) kunt spreken, maar ook weer meer over het hele plakkertje “hartafwijking” kunt leren. Ervaringen uit kunt wisselen, maar elkaar ook even kunt vertellen “hey, het is oké om je leven gewoon te willen leven”. Meer over deze contactdag lees je op de website van de Patientenvereniging.

Oh ja – ik ga dus rennen!


Qua runs staan er dus leuke dingen op de agenda 🙂 Zo ga ik met m’n man en een goede vriend de Airborne Freedom Run 10 KM lopen. Enorm veel zin in maar tegelijkertijd ook een beetje gek, om een keer niet in m’n eentje te lopen de hele run haha.

Daarnaast won ik op de valreep een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl Dam tot Dam loop. Dat is ook even spannend maar tegelijkertijd heel gaaf! Ik denk wel dat ik 15KM-Ready ben, maar ik denk niet dat ik een snelle tijd neerzet. Maar goed – dat moet ook kunnen toch 🙂

Dat was even mijn teken van leven, binnenkort plaats ik weer wat inhoudelijks 🙂 Vergeet me niet op Instagram te volgen of daar contact met me op te nemen als je vragen hebt natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *